Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Podporuje mojeID

Úvod » BIO A NEBIO POTRAVINY » Čokolády, sušenky, cukrovinky » Čokolády » BIO Mléčná Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g


        

BIO Mléčná Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g

BIO Čokoláda Naturalis s levandulí je ručně vyráběná čokoláda z těch nejkvalitnějších bobů.

skladem

 

Dostupnost: Podle skladu dodavatele
Číslo produktu: B8594182800524
EAN kód: 8594182800524
naše cena bez DPH: 90 Kč
naše cena s DPH (15 %):
104 Kč

do košíku:
  ks  

BIO Čokoláda Naturalis s levandulí  je ručně vyráběná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Základem kvality jsou nejlepší kakaové boby a ruční práce našich chocolatiérů. Pomyslnou "třešničkou na dortu" jsou v tomto případě levandule, které dodávají jemné chuti čokolády nový kulinářský zážitek. 

Nyní si můžete pochutnat jak na hořké, tak i na mléčné čokoládě

Certifikace

EU BIOCertifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU.
CZ BIOBIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu.
Solo burroCertifikát označující, že v Čokoládách Naturalis není, nikdy nebyl a nebude přidát rostlinný, ani jiný tuk, jako je např. palmový olej. Jediná tuková složka je kakaové máslo pocházející z kakaa.
VanigliaCertifikát označující používání pouze přírodního vanilkového aroma. Žádného jiného
 

Pěstitel kakaových bobů

Kakaové boby, které se používají k výrobě BIO Čokolád Naturalis rostou na nejlepších plantážích na světě. Konkrétní místa bývají v tropickém pásu Ameriky – nejčastěji v Peru a v Dominikánské republice. Výběr lokace, odkud kakaové boby pocházejí není náhodná. Pečlivě jsme zkoumali každé místo, kde se boby tradičně vyskytují a vybrali to, které má nejlepší pověst. Místo, kde se pěstování bobů zabývají celá staletí. Místo, kde se bobům nejvíce daří. Místo, kde se pěstitelské umění dědí z generace na generaci – děd učil otce, otec učil syna a jeho syn zase svého syna. Právě jenom díky tomu může být BIO Čokoláda Naturalis tak vyjímečná.

Ruční výroba BIO čokolády

BIO Čokoláda Naturalis je ručně dělaná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Kvalita čokolád je znát v každém detailu. Základem jsou nejkvalitnější kakaové boby sbírané na vyhlášených plantážích a jejich následné zpracování. V dalším kroku se čokoládová hmota dostane do rukou našim chocolatiérům, kteří ji za správných teplot zpracovávají tak dlouho a s takovou péčí, dokud nevznikne přesně ta čokoláda, která lahodí nejen oku, ale hlavně chuťovým buňkám. Nedílnou součástí jsou samozřejmě i superpotraviny či jiné byliny, které dodávají čokoládě svěží chuť, řadu vitaminů a kompletně podtrují péči, která byla doprovázena při celém procesu výroby.

Levandule

Levandule je tradiční léčivá a aromatická rostlina fialové barvy. Lidově se levandule nazývá také jako dulenka, devandule, špikanard nebo špikrnát. Tradičně se vyskytuje na vysluněných svazích. Málokdy (avšak občas ano) ji můžete nalézt až u hranice lesa. Původně se vyskytovala pouze v západním Středozemí, ale kulturou se rozšířila po celém Středozemí. Tradiční oblastí pěstování je jihovýchodní Francie (Provence), ale nyní se pěstuje i v mnoha dalších zemích jižní Evropy. Nálev z květu levandule lze přidat jako do koupele tak i do oblíbeného nápoje či jídla.

Tip

Nastrouhejte čokoládu do Vašich oblíbených kaší, kaka, kávy, či na desert. Pokrm tím dostane nový rozměr chuti