Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Podporuje mojeID

Úvod » RAW A SUPERFOODS » SUPERFOODS » SNÍDAŇOVÉ SMĚSI » Iswari Snídaňová směs Maca - Moruše - Jahoda 360 g


        

Iswari Snídaňová směs Maca - Moruše - Jahoda 360 g

Unikátní Bio snídaňová směs Maca - Moruše - Jahoda je velmi lahodná zdravá snídaně plná energie se spoustou vitamínů a minerálů.

skladem

 

Číslo produktu: B5602353905879
Výrobce a dodavatel: ISWARI
EAN kód: 5602353905879
naše cena bez DPH: 182 Kč
naše cena s DPH (15 %):
209 Kč

do košíku:
  ks  

Snídaňové směsi unikátní tím, že jsou živou stravou („raw“) - jejich ingredience nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 42°C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení jako původní plodiny. Kromě toho obsahují superpotraviny (superfoods), což jsou potraviny s mimořádnými nutričními kvalitami.

Směsi od Iswari jsou mírně doslazeny kokosovým cukrem. To je chuťově velmi lahodné nerafinované sladidlo s karamelovým nádechem a nízkým glykemickým indexem (GI = 35), obsahující vysoké množství minerálů

Bio snídaňová směs Maca moruše jahoda obsahuje díky bio pohankové krupici a vloček z bezlepkového a naklíčeného ovsa vysoký podíl pomalu stravitelných sacharidů a dodává tak organismu energii, aniž by nadměrně zatěžovala tělo nezdravými cukry. Kořenová plodina z peruánských And je odpradávna konzumována jakožto zdroj energie. Kvůli povzbuzujícím účinkům se jí někdy přezdívá peruánský ženšen. 
Obsažené jahody jsou upravené lyofilizací (sušení mrazem), které je dnes nejkvalitnější způsob konzervace. Díky němu si ovoce zachovává intenzivní chuť čerstvosti a také své nutriční hodnoty. Moruše je sladké ovoce s přirozeným výskytem vitamínů a minerálů, jehož plody jsou lahodné a velmi sladké. Moruše od Iswari nejsou doslazovány! Směs obsahuje vysoký podíl pomalu stravitelných sacharidů a dodá tak energii na dlouhou dobu, aniž by nadměrně zatěžovala tělo nezdravými cukry (glykemický index cca 35). Díky jedinečné receptuře je směs nejen zdravá, ale i velmi chutná.

Složení: bio pohanková krupice, bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio kokosový cukr, bio moruše (8 %), bio mandlová mouka, bio jahody (lyofilizované) (4 %), bio maca (3 %). Může obsahovat stopy lepku.


Použití:

Doporučujeme 4 velké polévkové lžíce zalít teplým (do 42°C) rostlinným či běžným mlékem anebo vodou. Zamíchejte a čekejte 2 min. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jahody, jablko, apod.). Lze dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem. Směs lze přisypat do jiné, např. cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu, přidat do jogurtu, apod.
Složení:

pohanková krupice
zlatý len mletý
mandlová mouka
maca
moruše
jahody (sušené mrazem)
kokosový cukr


Pohanka:
Obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Pohanka je rovněž bohatá na vitamíny skupiny B a minerály (draslík, hořčík, fosfor, železo, vápník, ad.).

Zlatý len:
Lněné semínko je bohatým a oblíbeným zdrojem nenasycených mastných kyselin 3. Len rovněž obsahuje mnoho vlákniny.

Mandlová mouka:
Jemně rozemleté mandle obsahují antioxidanty, bílkoviny, vlákninu, minerály (vápník, hořčík, draslík, zinek, ad.), v. E, v. sk. B (biotin, riboflavin, niacin), kys. listovou.

Maca:
Po tisíce let Inkové užívali kořen maca jako zdroj výživy. Dle legend ho konzumovali bojovníci Inků před bitvami, aby měli sílu vyrovnat se s psychicky náročnou situací v boji. Tento kořen roste až do nadmořské výšky 4 000 m v peruánských Andách.

Moruše:
Sladké bobulovité ovoce s vysokým obsahem vit. C, železa, vápníku a bílkovin. Řadí se mezi superfoods.

Jahody:
Sušené jahody v prášku v lyofilizované formě (sušené mrazem) si zachovávají mimořádně plnou chuť čerstvých jahod a maximum původních nutričních hodnot čerstvého ovoce. Lyofilizace je nejkvalitnější způsob konzervace (původně vyvinutý pro armádu za účelem konzervace vakcín v klimaticky nestálém prostředí). Lyofilizované ovoce je lehké, velmi křehké a má přirozené intenzivní aroma a chuť.
Nutriční hodnoty ve 100 g:

Energie 371 kcal/1553 kJ
Proteiny 12,60 g
Tuky 13,80 g
Sacharidy 56,50 g
Vláknina 11,80 g