Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
Podporuje mojeID

Úvod » BIO A NEBIO POTRAVINY » Nápoje » Džusy, šťávy, mošty » Šťávy » Sirup pšeničný 250 ml BIO COUNTRY LIFE


        

Sirup pšeničný 250 ml BIO COUNTRY LIFE

Pšeničný sirup se hodí zejména na pečení. Nejvíce se nám osvědčil i při pečení v naší biopekárně. Optimálně sladí, v těstech dobře funguje a výslednou chuť pokrmu nezmění.

skladem

 

Číslo produktu: B8595016520212
Výrobce a dodavatel: COUNTRY LIFE
EAN kód: 8595016520212
naše cena bez DPH: 59 Kč
naše cena s DPH (15 %):
68 Kč

do košíku:
  ks  

Pšeničný sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. 

Pšeničný sirup se vyrábí hydrolýzou pšeničného škrobu s využitím přirozených enzymů.

Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.

  • Složení: Pšeničný sirup, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
  • Návod k přípravě: Pšeničný sirup se dá použít na sušenky, do mléčných a sójových výrobků (nápoje, jogurty, dezerty atd.), do obilných produktů (snídaňové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slouží jako náhražka cukru či medu.

Složení: pšenice* (75 %), voda. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Návod k přípravě: K přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1 264 kJ/302 kcal; tuky: 0,1 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 98 g; cukry: 86 g; bílkoviny: 0,1 g; sůl: 0,001 g.

 

  • Bio
  • Veganské

Tip:
Pokud použijete obilné sirupy k oslazení těsta nebo pokrmu, může se stát, že vám díky obsaženým enzymům zřídne. Pokud tomu chcete předejít, sirup před použitím krátce povařte. U pokrmů, které chcete osladit i zahustit (např. omáčky), nejdříve dejte sirup, povařte a až potom zahustěte. Pokud vaříte kaši, přidejte sirup hned na začátku vaření, ne na konci na dochucení. Tento postup dodržujte u dalších obilných sirupů: