Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporuje mojeID

Úvod » BIO A NEBIO POTRAVINY » Nápoje » Džusy, šťávy, mošty » Šťávy » Sirup špaldový 250 ml BIO COUNTRY LIFE


        

Sirup špaldový 250 ml BIO COUNTRY LIFE

Špaldový sirup se chutí i konzistencí hodně přibližuje medu. Je vhodný na pečení i dochucení. Jeho plná chuť vynikne při přelití kaší a dezertů

skladem

 

Číslo produktu: B8595016520205
Výrobce a dodavatel: COUNTRY LIFE
EAN kód: 8595016520205
naše cena bez DPH: 112 Kč
naše cena s DPH (15 %):
129 Kč

do košíku:
  ks  

Špaldový sirup se vyrábí hydrolýzou špaldového škrobu s využitím přirozených enzymů.

Špaldový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.

  • Složení: Sirup špaldový, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
  • Návod k přípravě: Špaldový sirup se dá použít na sušenky, do mléčných a sójových výrobků (nápoje, jogurty, dezerty atd.), do obilných produktů (snídaňové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slouží jako náhražka cukru či medu.
  • Špaldový sirup je přírodním sladidlem.

    Složení: pšenice špalda (80 %), voda. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

    Návod k přípravě: K přímé spotřebě bez ředění i na přípravu sladkých pokrmů.

    Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1 310,5 kJ/131 kcal; tuky: 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 93 g; cukry: 69 g; bílkoviny: 3,4 g; sůl: 0,001 g.

  • Bio
  • Veganské
  • Bez lepku
  • Bez přidaného cukru
  • Obilné sirupy, tedy i špaldový, se vyrábí tímto přirozeným způsobem:

    1. zrno se pomele na mouku
    2. při určité teplotě se mouka smíchá s vodou
    3. přidají se enzymy přírodního původu
    4. následuje proces zvaný hydrolýza
    5. dlouhé molekuly škrobu se rozštěpí na jednoduché sacharidy
    6. mechanickou filtrací se oddělí tekutina od nerozpustných látek
    7. přebytečná voda se odstraní odpařením

    Díky tomu, filtrace probíhá výhradně mechanicky, bez jakéhokoliv použití rozpouštědla a chemických látek, si sirupy zachovají maximum minerálů a stopových prvků. Každý sirup má pak svoji unikátní chuť a barvu.