Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporuje mojeID

Úvod » BIO A NEBIO POTRAVINY » Doplňky stravy » Acerola Naturalis - 100g


        

Acerola Naturalis - 100g

Označení barbadoská či tropická třešeň není náhodné. Výrazně červené plody aceroly vizuálně připomínají oblíbené letní ovoce.

skladem

 

Číslo produktu: B8594182800111
Výrobce a dodavatel: NATURALIS
EAN kód: 8594182800111
naše cena bez DPH: 330 Kč
naše cena s DPH (15 %):
379 Kč

do košíku:
  ks  

Označení barbadoská či tropická třešeň není náhodné. Výrazně červené plody Aceroly vizuálně připomínají oblíbené letní ovoce. Z hlediska zdraví prospěšných látek vyniká vysokým obsahem vitaminu C (nejvíce vitaminu C na světě), což se projevuje v příjemně kyselé chuti. Jeho zužitkovatelnost je navíc pro tělo, vzhledem k přírodnímu původu, mnohem lepší, než v případě syntetických přípravků.

Dostatečný přísun vitaminu C neboli kyseliny askorbové je nezbytný pro správnou funkci imunitního či nervového systému. Zralé plody aceroly obsahují 4,5 % vitaminu C, což je v porovnání s pomerančem až 30x více. Acerola je dále zdrojem vitamínu A, riboflavinu či minerálních látek.

Pěstována v panenské přírodě

Acerola Naturalis je pěstována v panensky čisté přírodě v Brazílii. Díky tamějším přírodním podmínkám má acerola právě tam ideální podmínky pro svůj růst!

Osvědčený způsob zpracování

Acerola Naturalis se zpracovává speciální metodou (tzv. lyofilizace), díky níž se zachová až 95% účinných látek. Výsledek je velice dobře stravitelný prášek, který neobsahuje žádné přidané látky ani jakékoli chemikálie.

Prokazatelný původ

U Aceroly Naturalis se Vám nemůže stát, že byste nevěděli kde se pěstuje či jakým způsobem se zpracovává.

Správné načasování

Jelikož správné načasování sklizně je stejně důležité jako osetí, zpracování či péče o rostlinku, Acerola Naturalis se sklízí ve chvíli, kdy má nejvíce živin.

Obsah vitamínů a minerálů Aceroly Naturalis

Acerola Naturalis obsahuje ... 612x více vitamínu C než pomeranč 2x více vitamínu A než paprika 5,5x více draslíku než v masu

Nutriční hodnoty Aceroly Naturalis

Certifikáty jakosti Aceroly Naturalis

Acerola Naturalis vyniká zejména svou kvalitou a vlivem na lidský organismus. Jeden z důkazů, že tomu opravdu tak je, jsou certifikáty jakosti s mezinárodním uznáním, které Acerola Naturalis získala.

Acerola Naturalis získala certifikát vydaný Ministerstvem zemědělství v USA označující organicky a nezávadně pěstovanou surovinu.

Acerola Naturalis získala certifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU.

Acerola Naturalis získala certifikát vydaný v USA označující "košér" kvalitu.

Acerola Naturalis získala cerfikát, který zaručuje vhodnost konzumace i vegany.

BIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu.

Pěstování Aceroly Naturalis

Acerola roste jako keř nebo nízký stromek pěstovaný pro kulaté až mírně zploštělé plody bohaté na vitamín C. Tato teplomilná rostlina původem ze Střední a Jižní Ameriky byla postupem času úspěšně domestikována v subtropických oblastech po celém světě. V případě ideálních podmínek dosahuje acerola období sklizně až třikrát do roka. Obliba přímého slunečního svitu přináší v případě mělkého kořenového systému aceroly nebezpečí vyvrácení, neboť v období zvýšených větrných podmínek je jen minimálně chráněna okolní vegetací. Zatímco sucho snáší bez problémů, nízké teploty a trvalý chlad ji výrazně nesvědčí.  

Šťavnatá dužina obvykle obsahuje trojici semen uspořádaných do trojúhelníkového tvaru. Čerstvě sesbírané plody aceroly jsou sušeny a následně zpracování na jemný prášek. V případě Aceroly Naturalis je využíváno tzv. lyofilizace. Jedná se o sušení mrazem, což je nejšetrnější možný způsob, díky němuž zůstává zachováno až 95% účinných látek. Běžným sušením je oproti tomu dosahováno pouhých 50%. pěstováno v panenské přírodě zpracováno lyofilizací tradice pěstování zachováno až 95% látek

Pěstitel Aceroly Naturalis

Špičková kvalita výsledného produktu je hlavní prioritou pěstitele Aceroly Naturalis. Jednotlivé fáze zpracování plodu jsou pečlivě a pravidelně kontrolovány tak, aby bylo zachováno maximum účinných látek. Důkladná péče, věnovaná každé várce, je odměněna celosvětově se zvyšující oblibou. V současnosti je acerola, spolu s ostatními produkty řazenými do kategorie superpotravin, vyvážena do celého světa, kde každoročně podstoupí řadu testů kvality. V nich tento brazilský pěstitel prochází s perfektními výsledky. 100% kvalitní pěstitel 100% seriózní pěstitel 100% certifikovaný pěstitel

Balení Aceroly Naturalis

Acerola Naturalis je pěstována v Brazílii a následně balena u nás, v České republice. Tento hotový výrobek se následně prodává se schválením Ministerstva zdravotnictví i Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Společnost patří mezi špičkové balicí společnosti s mnohaletou zkušeností jak v oblasti balení potravin, tak i potravinových doplňků v BIO kvalitě. Mimo jiné vlastní i řadu certifikátů včetně balení BIO produktů. Obaly, ve kterých se acerola uchovává a prodává jsou určeny speciálně pro potraviny. Nemůže tedy dojít ke kontaminaci výrobku. certifikace na balení BIO dodržení přísných standardů

 


 
 
 

Pěstována v panenské přírodě

 
Acerola Naturalis je pěstována v panensky čisté přírodě v Brazílii. Díky tamějším přírodním podmínkám má acerola právě tam ideální podmínky pro svůj růst!
 

Osvědčený způsob zpracování

 
Acerola Naturalis se zpracovává speciální metodou (tzv. lyofilizace), díky níž se zachová až 95% účinných látek. Výsledek je velice dobře stravitelný prášek, který neobsahuje žádné přidané látky ani jakékoli chemikálie.
 

Prokazatelný původ

 
U Aceroly Naturalis se Vám nemůže stát, že byste nevěděli kde se pěstuje či jakým způsobem se zpracovává.
 

Správné načasování

 
Jelikož správné načasování sklizně je stejně důležité jako osetí, zpracování či péče o rostlinku, Acerola Naturalis se sklízí ve chvíli, kdy má nejvíce živin.
Certifikace Organic
 
 

Acerola Naturalis získala certifikát vydaný Ministerstvem zemědělství v USA označující organicky a nezávadně pěstovanou surovinu

Košer certifikace
 
 

Acerola Naturalis získala certifikát vydaný v USA označující „košér“ kvalitu

EU_BIO
 
 

Acerola Naturalis získala certifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU

 
 
 
Vegan certifikace
 
 

Acerola Naturalis získala cerfikát, který zaručuje vhodnost konzumace i vegany

BIO certifikace
 
 

BIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu