Svatoslavova 27, Praha 4
+420 776 887 496
info@biostyle.cz
Otevírací doba
Po 11- 18 hod
Út 09- 18 hod
St 11- 18 hod
Čt 11- 20 hod
Pá 11-17hod
So- Ne Zavřeno
- Úvod
- POTRAVINY
- Čokolády, sušenky, cukrovinky
- Čokolády,lízátka,žvýkačky
- BIO Hořká Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g
BIO Hořká Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g

- Kompletní specifikace
- BIO Hořká Čokoláda Naturalis s levandulí - 80gSkladem92,00 Kč80,00 Kč bez DPH
BIO Čokoláda Naturalis s levandulí je ručně vyráběná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Základem kvality jsou nejlepší kakaové boby a ruční práce našich chocolatiérů. Pomyslnou "třešničkou na dortu" jsou v tomto případě levandule, které dodávají jemné chuti čokolády nový kulinářský zážitek.
Nyní si můžete pochutnat jak na hořké, tak i na mléčné čokoládě
Certifikace




Pěstitel kakaových bobů
Kakaové boby, které se používají k výrobě BIO Čokolád Naturalis rostou na nejlepších plantážích na světě. Konkrétní místa bývají v tropickém pásu Ameriky – nejčastěji v Peru a v Dominikánské republice. Výběr lokace, odkud kakaové boby pocházejí není náhodná. Pečlivě jsme zkoumali každé místo, kde se boby tradičně vyskytují a vybrali to, které má nejlepší pověst. Místo, kde se pěstování bobů zabývají celá staletí. Místo, kde se bobům nejvíce daří. Místo, kde se pěstitelské umění dědí z generace na generaci – děd učil otce, otec učil syna a jeho syn zase svého syna. Právě jenom díky tomu může být BIO Čokoláda Naturalis tak vyjímečná.
Ruční výroba BIO čokolády
BIO Čokoláda Naturalis je ručně dělaná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Kvalita čokolád je znát v každém detailu. Základem jsou nejkvalitnější kakaové boby sbírané na vyhlášených plantážích a jejich následné zpracování. V dalším kroku se čokoládová hmota dostane do rukou našim chocolatiérům, kteří ji za správných teplot zpracovávají tak dlouho a s takovou péčí, dokud nevznikne přesně ta čokoláda, která lahodí nejen oku, ale hlavně chuťovým buňkám. Nedílnou součástí jsou samozřejmě i superpotraviny či jiné byliny, které dodávají čokoládě svěží chuť, řadu vitaminů a kompletně podtrují péči, která byla doprovázena při celém procesu výroby.
Levandule
Levandule je tradiční léčivá a aromatická rostlina fialové barvy. Lidově se levandule nazývá také jako dulenka, devandule, špikanard nebo špikrnát. Tradičně se vyskytuje na vysluněných svazích. Málokdy (avšak občas ano) ji můžete nalézt až u hranice lesa. Původně se vyskytovala pouze v západním Středozemí, ale kulturou se rozšířila po celém Středozemí. Tradiční oblastí pěstování je jihovýchodní Francie (Provence), ale nyní se pěstuje i v mnoha dalších zemích jižní Evropy. Nálev z květu levandule lze přidat jako do koupele tak i do oblíbeného nápoje či jídla.
Tip
Nastrouhejte čokoládu do Vašich oblíbených kaší, kaka, kávy, či na desert. Pokrm tím dostane nový rozměr chuti