Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Prodejna

Svatoslavova 27, Praha 4

+420 776 887 496

info@biostyle.cz

Otevírací doba

Po            11- 18 hod

Út             11- 18 hod

St             11- 18 hod

Čt              9- 20 hod

Pá             11-17hod

So- Ne     Zavřeno

 

 

  1. Úvod
  2. POTRAVINY
  3. Čokolády, sušenky, cukrovinky
  4. Čokolády,lízátka,žvýkačky
  5. BIO Hořká Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g

BIO Hořká Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g

BIO Čokoláda Naturalis s levandulí je ručně vyráběná čokoláda z těch nejkvalitnějších bobů.

BIO Čokoláda Naturalis s levandulí  je ručně vyráběná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Základem kvality jsou nejlepší kakaové boby a ruční prá... celý popis
Dostupnost
Skladem
92 Kč
80 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:NS8594182800517
EAN kód:8594182800517
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    BIO Hořká Čokoláda Naturalis s chilli - 80g
    97 Kč
    84 Kč bez DPH
    97 Kč
    84 Kč bez DPH
    Do 15 pracovních dnů
    ks
      BIO Mléčná Čokoláda Naturalis s moruší bílou - 80g
      97 Kč
      84 Kč bez DPH
      97 Kč
      84 Kč bez DPH
      Podle skladu dodavatele
      ks
        BIO Hořká Čokoláda Naturalis s kakaovými boby - 80g
        97 Kč
        84 Kč bez DPH
        97 Kč
        84 Kč bez DPH
        Podle skladu dodavatele
        ks
        • Kompletní specifikace
        • BIO Hořká Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g
          BIO Hořká Čokoláda Naturalis s levandulí - 80g
          Skladem
          92 Kč
          80 Kč bez DPH
        • ks
        Kompletní specifikace

        BIO Čokoláda Naturalis s levandulí  je ručně vyráběná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Základem kvality jsou nejlepší kakaové boby a ruční práce našich chocolatiérů. Pomyslnou "třešničkou na dortu" jsou v tomto případě levandule, které dodávají jemné chuti čokolády nový kulinářský zážitek. 

        Nyní si můžete pochutnat jak na hořké, tak i na mléčné čokoládě

        Certifikace

        EU BIOCertifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU.
        CZ BIOBIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu.
        Solo burroCertifikát označující, že v Čokoládách Naturalis není, nikdy nebyl a nebude přidát rostlinný, ani jiný tuk, jako je např. palmový olej. Jediná tuková složka je kakaové máslo pocházející z kakaa.
        VanigliaCertifikát označující používání pouze přírodního vanilkového aroma. Žádného jiného
         

        Pěstitel kakaových bobů

        Kakaové boby, které se používají k výrobě BIO Čokolád Naturalis rostou na nejlepších plantážích na světě. Konkrétní místa bývají v tropickém pásu Ameriky – nejčastěji v Peru a v Dominikánské republice. Výběr lokace, odkud kakaové boby pocházejí není náhodná. Pečlivě jsme zkoumali každé místo, kde se boby tradičně vyskytují a vybrali to, které má nejlepší pověst. Místo, kde se pěstování bobů zabývají celá staletí. Místo, kde se bobům nejvíce daří. Místo, kde se pěstitelské umění dědí z generace na generaci – děd učil otce, otec učil syna a jeho syn zase svého syna. Právě jenom díky tomu může být BIO Čokoláda Naturalis tak vyjímečná.

        Ruční výroba BIO čokolády

        BIO Čokoláda Naturalis je ručně dělaná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Kvalita čokolád je znát v každém detailu. Základem jsou nejkvalitnější kakaové boby sbírané na vyhlášených plantážích a jejich následné zpracování. V dalším kroku se čokoládová hmota dostane do rukou našim chocolatiérům, kteří ji za správných teplot zpracovávají tak dlouho a s takovou péčí, dokud nevznikne přesně ta čokoláda, která lahodí nejen oku, ale hlavně chuťovým buňkám. Nedílnou součástí jsou samozřejmě i superpotraviny či jiné byliny, které dodávají čokoládě svěží chuť, řadu vitaminů a kompletně podtrují péči, která byla doprovázena při celém procesu výroby.

        Levandule

        Levandule je tradiční léčivá a aromatická rostlina fialové barvy. Lidově se levandule nazývá také jako dulenka, devandule, špikanard nebo špikrnát. Tradičně se vyskytuje na vysluněných svazích. Málokdy (avšak občas ano) ji můžete nalézt až u hranice lesa. Původně se vyskytovala pouze v západním Středozemí, ale kulturou se rozšířila po celém Středozemí. Tradiční oblastí pěstování je jihovýchodní Francie (Provence), ale nyní se pěstuje i v mnoha dalších zemích jižní Evropy. Nálev z květu levandule lze přidat jako do koupele tak i do oblíbeného nápoje či jídla.

        Tip

        Nastrouhejte čokoládu do Vašich oblíbených kaší, kaka, kávy, či na desert. Pokrm tím dostane nový rozměr chuti

        Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.