Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporuje mojeID

Úvod » BIO A NEBIO POTRAVINY » Čokolády, sušenky, cukrovinky » Čokolády,lízátka,žvýkačky » BIO Hořká Čokoláda Naturalis s moruší bílou - 80g


        

BIO Hořká Čokoláda Naturalis s moruší bílou - 80g

BIO Čokoláda Naturalis s moruší bílou je ručně vyráběná čokoláda z těch nejkvalitnějších bobů.

skladem

 

Dostupnost: Podle skladu dodavatele
Číslo produktu: B8594182800418
EAN kód: 8594182800418
naše cena bez DPH: 80 Kč
naše cena s DPH (15 %):
92 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
BIO Hořká Čokoláda Naturalis s goji berries - 80g
B8594182800395
BIO Hořká Čokoláda Naturalis s goji berries - 80g
skladem
naše cena 92 Kč

Základem kvality jsou nejlepší kakaové boby a ruční práce našich chocolatiérů. Pomyslnou "třešničkou na dortu" jsou v tomto případě moruše bílá, které dodávají jemné chuti čokolády nový kulinářský zážitek.

Nyní si můžete pochutnat jak na hořké, tak i na mléčné čokoládě

Certifikace

EU BIOCertifikát označující pěstování v BIO kvalitě. Tento certifikát je platný po celé EU.
CZ BIOBIO certifikát vydaný v ČR. Označuje organicky a nezávadně pěstovanou a balenou plodinu.
Solo burroCertifikát označující, že v Čokoládách Naturalis není, nikdy nebyl a nebude přidát rostlinný, ani jiný tuk, jako je např. palmový olej. Jediná tuková složka je kakaové máslo pocházející z kakaa.
VanigliaCertifikát označující používání pouze přírodního vanilkového aroma. Žádného jiného
 

Pěstitel kakaových bobů

Kakaové boby, které se používají k výrobě BIO Čokolád Naturalis rostou na nejlepších plantážích na světě. Konkrétní místa bývají v tropickém pásu Ameriky – nejčastěji v Peru a v Dominikánské republice. Výběr lokace, odkud kakaové boby pocházejí není náhodná. Pečlivě jsme zkoumali každé místo, kde se boby tradičně vyskytují a vybrali to, které má nejlepší pověst. Místo, kde se pěstování bobů zabývají celá staletí. Místo, kde se bobům nejvíce daří. Místo, kde se pěstitelské umění dědí z generace na generaci – děd učil otce, otec učil syna a jeho syn zase svého syna. Právě jenom díky tomu může být BIO Čokoláda Naturalis tak vyjímečná.

Ruční výroba BIO čokolády

BIO Čokoláda Naturalis je ručně dělaná čokoláda v tradiční rodinné čokoládovně. Kvalita čokolád je znát v každém detailu. Základem jsou nejkvalitnější kakaové boby sbírané na vyhlášených plantážích a jejich následné zpracování. V dalším kroku se čokoládová hmota dostane do rukou našim chocolatiérům, kteří ji za správných teplot zpracovávají tak dlouho a s takovou péčí, dokud nevznikne přesně ta čokoláda, která lahodí nejen oku, ale hlavně chuťovým buňkám. Nedílnou součástí jsou samozřejmě i superpotraviny či jiné byliny, které dodávají čokoládě svěží chuť, řadu vitaminů a kompletně podtrují péči, která byla doprovázena při celém procesu výroby.

Moruše bílá

Sklizeň moruše bílé je prováděna tradičním způsobem, kdy je zatřeseno stromem a zralé plody jsou následně sesbírány. Sladké a velice chutné plody moruše bílé jsou přímo nadupané vitaminy a minerály. Obsahují resveratrol. Jsou vynikající jako přísada do jogurtu, cereálií, kaší i smoothies. Dobře se hodí také na pečení. Jejich lahodná chuť a příjemná textura z nich činí zdravou svačinku.

Tip

Nastrouhejte čokoládu do Vašich oblíbených kaší, kaka, kávy, či na desert. Pokrm tím dostane nový rozměr chuti.