Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporuje mojeID

Úvod » BIO A NEBIO POTRAVINY » Přísady na vaření a pečení » Mouky a směsi » Směsi » Jizerka - směs na bílý bezlepkový chléb - Jizerské pekárny 500g


        

Jizerka - směs na bílý bezlepkový chléb - Jizerské pekárny 500g

Směs na přípravu domácího chleba

skladem

 

Dostupnost: Podle skladu dodavatele
Číslo produktu: B8594005295339
Dodavatel: Natural Jihlava
EAN kód: 8594005295339
naše cena bez DPH: 63 Kč
naše cena s DPH (15 %):
72 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Jizerka - zlatá původní receptura - bezlepková směs - Jizerské pekárny 1000g
B8594164681004
Jizerka - zlatá původní receptura - bezlepková směs - Jizerské pekárny 1000g
skladem
naše cena 98 Kč

Složení :BEZ LEPKU
bezlepková směs [ kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný (oxid siřičitý), lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový , dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová a citrónová], deproteinovaný škrob pšeničný, sůl.
Může obsahovat stopy vajec, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu.

100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1535 kJ (367 kcal ), bílkoviny 4,0 g, sacharidy 81,6 g, tuky 2,2 g

Obsah gliadinu je 1,68 mg / 100 g sušiny

Návod k přípravě bílého chleba bezlepkového

V přístroji - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit příslušný program a spustit dle návodu.

Chléb je upečený za 160 minut.

Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.