Jsou bohaté především na hořčík, vitamin C a na antioxidanty (kterých prý obsahují víc než acai nebo brusinky). Všechny tyto látky ale získáte hlavně z nepražených bobů, pražené kakao jich obsahuje až 20× méně. Boby můžete používat i při vaření. Nejvíc hodnotných látek , si však zachovají tehdy, když je nebudete tepelně upravovat. Posypte jimi hotové moučníky, přidejte je do ovocných salátů, můžete s nimi připravovat různé nápoje, pomazánky a krémy. Nebo je používejte jako zdravé mlsání.
Kakaové boby jsou plné antioxidantů, vitamínů, minerálů a dalších zdraví prospěšných látek. Jsou vhodné k přímé konzumaci, na přípravu nápojů, do kaší, pomazánek, jogurtů, smoothie, zmrzliny, dezertů, krémů.
Složení: kakaové boby*, * produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: K přímému použití nebo jako součást ovesných a rýžových kaší, jogurtů, smoothie.
Složení
Kakaové boby celé*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického hospodářstvíSkladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 70 %.