Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Podporuje mojeID

Úvod » BIO A NEBIO POTRAVINY » Přísady na vaření a pečení » Mouky a směsi » Směsi » Směs na zahušťování Hraška bezlepková 250 g CERIA


        

Směs na zahušťování Hraška bezlepková 250 g CERIA

Jemně ochucená směs hrachu a bezlepkových obilovin, která zdravěji nahradí klasický trojobal, je vhodná na zahuštění.

skladem

 

Číslo produktu: B8594056220045
Dodavatel: Natural Jihlava
ZNAČKA: Ceria
EAN kód: 8594056220045
naše cena bez DPH: 41 Kč
naše cena s DPH (10 %):
45 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Směs na obalování Hraška bezlepková 250 g CERIA
B8594056220014
Směs na obalování Hraška bezlepková 250 g CERIA
skladem
naše cena 45 Kč

Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.

Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.

Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.

Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.

 

Složení: hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.

Hrách je velmi sytý a vydatný, v kombinaci se zeleninou a obilovinami poskytuje bílkoviny vysoké kvality, čímž je cenný zejména pro ty, kteří nejedí maso a masné výrobky. U nás jsou k dostání dvě odrůdy, zelená a žlutá. Není mezi nimi chuťově velký rozdíl a obě se stejně dlouho vaří. Hrách poskytuje tělu značné množství vitaminů skupiny B.

Složení: Hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.

Návod k přípravě: Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky.

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1379 kJ/326 kcal; tuky: 3,8 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g; sacharidy: 53,9 g; z toho cukry: 1,8 g; vláknina: 9,4 g; bílkoviny: 16,6 g; sůl: 2,5 g.

Skladování: Skladujte na suchém místě.

Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu