Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
27.04.2021
Otevírací doba od 1.5.2021
Od 1.5.2021 dochází k úpravě otevírací doby: Pondělí    Zavřeno Úterý         9:00 - 18:00 Středa      11:00 - 18:00 Čtvrtek     11:00 - 20:00 Pá... číst celé
14.01.2021
Zásilkovna
Vážení zákazníci. Od nového roku jsme rozšířili možnost dopravy o " Zásilkovnu".  Věříme, že s touto levnější variantou dopravy budete spokojenější.... číst celé
10.12.2020
Dárkové karty
Nemůžete se rozhodnout jaký dárek koupit? Darujte dárkovou kartu! Dárková karta 100,-Kč Dárková karta 200,-Kč Dárková karta 500,-Kč   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Prodejna

Svatoslavova 27, Praha 4

+420 776 887 496

info@biostyle.cz

Otevírací doba

Pondělí    Zavřeno

Úterý         9:00 - 18:00

Středa      11:00 - 18:00

Čtvrtek     11:00 - 20:00

Pátek        Zavřeno

Sobota     Zavřeno

Neděle     Zavřeno

 

Guarová guma - Natural 100g

Patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor.

 Slouží jako pojidlo. Patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor. Získává se ze semen rostliny Cyamopsis tetragonolobu... celý popis
Dostupnost
Do 15 pracovních dnů
Běžná cena
43,00 Kč
39,00 Kč
33,91 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:NJ8594010317804.
EAN kód:8594010317804
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Guarová guma - Natural 100g
    Guarová guma - Natural 100g
    Do 15 pracovních dnů
    39,00 Kč
    33,91 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

 Slouží jako pojidlo. Patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor. Získává se ze semen rostliny Cyamopsis tetragonolobus. Použití: Při pečení dávkujeme cca 1 kávovou lžičku na 1/2kg těsta. 

Použití
Guma guar má pět až osm krát větší zahušťovací schopnost než škrob a této vlastnosti se v potravinářství hojně využívá. Jako stabilizátor se přidává do mraženého ovoce a ovocných nápojů, jako zahušťovadlo do teplých a studených nápojů. Stabilizuje emulze, čehož se využívá při výrobě majonéz, aby nedocházelo k oddělování olejové a vodní fáze. Do mražených výrobků se přidává z důvodu zvětšení objemu, zlepšení textury a zvýšení odolnosti vůči tepelným výkyvům. Dále vytváří filmy na povrchu masných výrobků a zvyšuje trvanlivost některým pekařským výrobkům a zamezuje drobivosti koláčů. Můžeme ho nalézt také v nízkotučných jogurtech, zmrzlinách, cukrovinkách, v nízkokalorických dressincích, mléčných výrobcích, atd. Uplatňuje se i v kosmetickém průmyslu (zubní pasty, pleťová mléka, krémy) a v textilním a papírenském průmyslu.

Výroba
Získává se z lusků se semeny z rostliny Cyamopsis tetragonolobus.


Zboží zařazeno v kategoriích
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.