Dovolená 17.8.2022- 28.8.2022
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.05.2022
Změna otevírací doby od 1.6.2022
Od 1 6. 2022 změna otevírací a výdejní doby e-shopu. Otevírací doba Po:        Zavřeno Út:          Zavřeno St:         17:00 - 19:00 Čt:        ... číst celé
10.12.2020
Dárkové karty
Nemůžete se rozhodnout jaký dárek koupit? Darujte dárkovou kartu! Dárková karta 100,-Kč Dárková karta 200,-Kč Dárková karta 500,-Kč   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Prodejna

Svatoslavova 27, Praha 4

+420 776 887 496

info@biostyle.cz

Otevírací doba

Po:        Zavřeno

Út:         Zavřeno

St:         17:00 - 19:00

Čt:         17:00 - 20:00

Pá:         Zavřeno

So:         Zavřeno

Ne:        Zavřeno

Miso genmai sója 250 g BIO MUSO

Genmai miso je pasta vyrobená ze sóji a rýže natural. Připravit z ní můžete například klasickou japonskou miso polévku, miso máslo či chutný dresink.

Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek… Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřeno... celý popis
Dostupnost
Skladem
Běžná cena
187,00 Kč
171,00 Kč
148,70 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CL4958325003250
EAN kód:4958325003250
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Miso mugi ječmen 400 g MUSO
    Běžná cena 135,00 Kč
    119,00 Kč
    103,48 Kč bez DPH
    119,00 Kč
    103,48 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO
      Běžná cena 164,00 Kč
      148,00 Kč
      128,70 Kč bez DPH
      148,00 Kč
      128,70 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
      Kompletní specifikace
      Hodí se na dochucení polévek, dresinků, omáček, pomazánek…
      Genmai miso má příjemnou plnou chuť. Jedná se o japonský produkt vyráběný staletími ověřenou tradiční metodou. Genmai miso je fermentovaná pasta ze sóji 

      Návod k přípravě: K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 2 lžičky genmai miso. Již nevařte. Podávejte horké.

      Kalorická hodnota/energie (na 100g): 769 kJ/183 kcal. Tuky: 5.8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 19 g. z toho cukry: 12 g. Vláknina: 4.9 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 11.4 g

      Může obsahovat (alergeny): sója
      Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
      Legislativní zařazení: Fermentovaný výrobek ze sójových bobů a hnědé rýže..

      Tipy na použití:

      • k přípravě salátových dresinků a dipů - kombinujte s kyselou složkou (ocet, citronová šťáva), olejovou složkou (olivový, sezamový nebo jiný olej, sezamová pasta tahini) a sladkou složkou (med, javorový, ječný, agávový nebo jiný sirup), zkuste např. miso-tahini dresink (1-2 lžičky misa, 4 lžíce sezamové pasty tahini, 2 lžíce javorového sirupu, 1 lžíce jablečného octa, v případě potřeby nařeďte trochou vody)
      • miso máslo - smíchejte 4 lžíce biomásla a 1-2 lžíce misa na hladkou směs, výborně se hodí na ještě horký vařený květák, brokolici, chřest nebo fazolové lusky
      • glazování - dejte péct do trouby zeleninu lehce pokapanou olivovým olejem (cuketu, mrkev, petržel...), asi v polovině pečení ji vyndejte, potřete směsí misa, olivového oleje a medu nebo javorového sirupu a dopečte
      • na dochucení všech možných pokrmů - polévek (včetně vývarových), pomazánek, luštěninových a zeleninových jídel, omáček (i těch smetanových)
      • miso se výborně kombinuje s pohankou a také s houbami (přidejte trochu misa na konci dušení, zahustí šťávu z hub a vytvoří lahodnou omáčku)

      Miso pasty sice pocházejí z Japonska, ale fungují jako výborné univerzální ochucovadlo, které se uplatní v jakékoli kuchyni. Jde o tradiční výrobek, kdy se sójové boby smíchají se solí a fermentačním činidlem koji a ve velkých dřevěných sudech nechají kvasit.Ke zmíněným základním surovinám se většinou přidává ještě obilovina, nejčastěji rýže a ječmen.

      Existuje nespočet druhů misa od těch kvašených jen 5 dnů po ty, které kvasily několik let, od světle žlutého až po temně hnědé. Barva je u misa spolehlivým indikátorem, jaká chuť vás čeká. Čím je miso tmavší, tím je výraznější a aromatičtější. Jeho chuť se trochu podobá sójové omáčce, ale je plnější, bohatší. V mnoha případech se dá zaměňovat se sójovými omáčkami shoyu a tamari.

      Genmai miso je středně hnědé miso vyrobené ze sóji a rýže natural. Zemité a výrazné tak akorát, a proto je ideální jako „moje první miso". Fermentuje přibližně rok, je standardně slané (10,3% soli) a bezlepkové.

      Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

      Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

      Složení

      SÓJOVÉ boby* 40,9 %, hnědá rýže* 35,2 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

      • Bio
      •  
      • Veganské
      •  
      • Ze surovin bez lepku
      •  
      • Bez přidaného cukru
      Otevírací doba

      Pondělí :   Zavřeno

      Úterý:       Zavřeno

      Středa:     17-19 hod

      Čtvrtek:    17-20 hod

      Pá-Ne:    Zavřeno

      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz