Svatoslavova 27, Praha 4
+420 776 887 496
info@biostyle.cz
Otevírací doba
Po: Zavřeno
Út: Zavřeno
St: 17:00 - 19:00
Čt: 17:00 - 20:00
Pá: Zavřeno
So: Zavřeno
Ne: Zavřeno
- Úvod
- POTRAVINY
- Přísady na vaření a pečení
- Ochucovadla a sladidla
- Ochucovadla
- Miso mugi ječmen 400 g MUSO
Miso mugi ječmen 400 g MUSO

- Kompletní specifikace
- Související zboží1
- Miso mugi ječmen 400 g MUSOSkladem119,00 Kč103,48 Kč bez DPH
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů .
Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Je vyráběno rodinnou firmou s více než šedesátiletou tradicí, která zachovává tradiční výrobní postupy. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují v cedrových soudcích. Mugi miso je středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene fermentované přibližně rok.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Tento produkt společnost Muso vyrábí ve dvou variantách - standardní variantě ve 400ml sáčku (je krémové a méně slané) a bio variantě ve 345ml uzavíratelném sáčku (obsahuje drobné kousky a je slanější).
Složení
SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny
Lepek, Sója
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 829 kJ/189 kcal. Bílkoviny: 10,8 g. Sacharidy: 26,2 g. Tuky: 5,5 g. Popř. jiné (cholesterol, vitaminy apod.): Sodík 5550 mg
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení: Sojový výrobek - miso