Svatoslavova 27, Praha 4
+420 776 887 496
info@biostyle.cz
Otevírací doba
Po 11- 18 hod
Út 09- 18 hod
St 11- 18 hod
Čt 11- 20 hod
Pá 11-17hod
So- Ne Zavřeno
- Úvod
- LÉČIVÉ BYLINY
- LÉČIVÉ BYLINY SYPANÉ
- Ostropestřec mariánský - plod 100g Grešík
Ostropestřec mariánský - plod 100g Grešík

- Kompletní specifikace
- Související zboží2
- Ostropestřec mariánský - plod 100g GrešíkSkladem30,00 Kč26,09 Kč bez DPH
Ostropestřec mariánský je opravdový gigant v boji s nejrůznějšími jaterními problémy, je velice vhodný k celoroční detoxikaci organismu, tuto jeho nejzákladnější vlastnost pocítíme především na jaře, kdy je tělo po zimě zesláblé a jsou v něm nahromaděny toxiny, které způsobují únavu a pocit otupělosti.
Ostropestřec je schopenudržovat zdraví jater, kontrolovat cholesterol a napomáhá očištění krve.Játra, jak je známo, jsou tzv. továrnou a filtrem krve. Je to největší orgán těla, který je schopen zpracovat i 2l krve za minutu. Jak bylo výše zmíněno, ostropestřec mariánský je opravdovým gigantem v boji s jaterními problémy.
Kdo chce játra zdravá míti, ostropestřec začne jísti.
Další schopností ostropestřce mariánského je udržovat zdraví srdce, a trávicí zdraví. Dobré zažívání je základním předpokladem proto, aby člověk byl schopen zužitkovat vše potřebné získané z potravy.Ostropestřec má vliv na žlučník a jeho zdraví – žlučník má za úkol skladovat a upravovat žluč (žluč je důležitá při trávení -> zejména tuků, mezi jednotlivými jídly je ukládána a zahušťována právě ve žlučníku). Ostropestřec mariánský je nám antioxidantem, tedy látkou napomáhající odbourávat kyslíkové radikály z těla. Dalším trumfem ostropestřce je schopnost podporovat přirozenou obranu a odolnost organismu před vnějšími, ale i vnitřními viry a bakteriemi. Dále je prospěšný při kontrole hladiny cukru v krvi. Tyto hodnotyudržuje a vyrovnává do normálu.
Použití: Semena dodáváme celá, zachovají si tak delší dobu čerstvost, avšak je nutné je před přípravou čaje rozdrtit, aby došlo k účinnému vylouhování. Na přípravu čaje použijeme jednu lžíci rozdrcených plodů, zalejeme vroucí vodou a necháme 15 min louhovat. Je také možné 2x denně rozkousat a pozřít 1 čajovou lžičku.
Surovina pro přípravu bylinného čaje