Svatoslavova 27, Praha 4
+420 776 887 496
info@biostyle.cz
Otevírací doba
Po 11- 18 hod
Út 09- 18 hod
St 11- 18 hod
Čt 11- 20 hod
Pá 11-17hod
So- Ne Zavřeno
- Úvod
- POTRAVINY
- Přísady na vaření a pečení
- Koření
- Rukola 120 g BIO SONNENTOR
Rukola 120 g BIO SONNENTOR

- Kompletní specifikace
- Související zboží1
- Rukola 120 g BIO SONNENTORSkladem78,00 Kč67,83 Kč bez DPH
Při procesu klíčení začnou v semenech probíhat metabolické děje, které mají poskytnout dostatek živin rostoucímu rostlinnému organizmu. Aktivují se v nich enzymy a až několikanásobně v nich vzroste obsah vitaminů, zejména B a C. Škroby se přeměňují na cukry, bílkoviny se štěpí na aminokyseliny a tuky na mastné kyseliny. Naklíčená semena také obsahují velké množství železa a hořčíku.
Klíčky tak představují koncentrát zdraví prospěšných látek a oproti suchým semenům jsou výživově mnohonásobně bohatší (syrová suchá semena obilovin a luštěnin jsou navíc těžko stravitelná nebo úplně nestravitelná). Větší výhonky jsou pak navíc zdrojem chlorofylu, který má prospěšné účinky pro lidský organizmus.
Další informace Je charakteristická svojí ostře aromatickou chutí.
- Namáčení: není potřeba
- Klíčení: cca. 4–6 dní, 2× denně proplachujte
- Použití: do salátů, polévek, příloha k masu
Informace o značce Sonnentor
Tady roste radost. Již druhé desetiletí působí SONNENTOR na českém trhu s biopotravinami. Od počátku patřil mezi průkopníky kontrolovaného ekologického zemědělství v České republice.
SONNENTOR s.r.o. je česká firma se zahraniční majetkovou účastí, která se zabývá převážně výrobou bio-čajů a bio-koření z toho nejlepšího, co v přírodě najdete.
Garance kvality firmy, při výrobě čajů a koření vycházejí nejvíce z vlastního pěstování v ekologických rodinných zemědělských farmách. Vždy je znám původ surovin, ze kterých je sestaven každý z produktů. Úrodná půda, pečlivá práce a mnohaleté zkušenosti spolu utvářejí dílo, jehož výsledkem jsou byliny bez reziduí agrochemikálií nebo geneticky modifikovaných organismů. Pouze z takových surovin vznikají šetrným zpracováním čaje, koření a bylinné směsi, které nejen že plně odpovídají ekologickým standardům, ale i přísným podnikovým požadavkům na kvalitu.