Svatoslavova 27, Praha 4
+420 776 887 496
info@biostyle.cz
Otevírací doba
Po: 17:00 - 19:00
Út: 9:00 - 1700
St: 17:00 - 19:00
Čt: 17:00 - 20:00
Pá: Zavřeno
So: Zavřeno
Ne: Zavřeno
- Úvod
- POTRAVINY
- Přísady na vaření a pečení
- Mouky a směsi
- Směsi
- Směs na chléb rustikální bez lepku - Nominal 500g
Směs na chléb rustikální bez lepku - Nominal 500g

- Kompletní specifikace
- Směs na chléb rustikální bez lepku - Nominal 500gObjednáme pro Vás65,00 Kč59,09 Kč bez DPH
Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Jedná se o tmavý chléb s jedinečnými vlastnostmi, připomínající klasické a dnes velmi moderní chleby s obsahem barevných sladových mouk a sladových extraktů.
Tuto směs ocení nejen zákazníci z řad celiaků, ale všichni vyznavači zdravého životního stylu. Ze směsi připravíte i jiné druhy pečiva, napřílad výborné slunečnicové bulky nebo rustikální kostky.
Chléb se nemusíte bát obohatit různými semínky. Do těsta s klidem zamíchejte třeba slunečnicové semínko a navrch chleba nasypte například dýňová semínka. Ze směsi připravíte i jiné druhy pečiva, například výborné bulky nebo rustikální kostky.
Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.
Složení
Deproteinovaný pšeničný škrob, LUPINOVÁ mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), zahušťovadlo: guarová mouka, cukr, sůl, maltodextrin, jablkový prášek, chlebové koření.
Alergeny
Vlčí bob
Složení: Deproteinovaný pšeničný škrob, lupinová mouka, jáhlová mouka, maniokový škrob, bramborové vločky, vláknina (lněná, jablečná), cukr, sůl, zahušťovadlo (guarová mouka), maltodextrin, jablkový prášek, koření.
Návod k přípravě: Směs smíchejte s 475 ml vody, 20 ml oleje a 13 g čerstvého droždí. Těsto nechte chvíli odpočinout a naplňte do důkladně vymazané formy do 3/5, aby těsto mělo prostor pro kynutí. Nechte kynout 45 - 60 minut, pečte ve vyhřáté troubě (nejprve při 200°C, poté při 180°C) asi 60 minut. Chléb připravíte také v domácí pekárně na chleba, použijte dvouhodinový program "gluten free" nebo "sprint".
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1382 kJ/330 kcal; tuky: 1,7 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 71 g; z toho cukry: 3,7 g; vláknina: 8,2 g; bílkoviny: 6,6 g; sůl: 1 g.
Alergeny: Lupina.
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Směs pro přípravu hotového pokrmu