Svatoslavova 27, Praha 4
+420 776 887 496
info@biostyle.cz
Otevírací doba
Po 11- 18 hod
Út 09- 18 hod
St 11- 18 hod
Čt 11- 20 hod
Pá 11-17hod
So- Ne Zavřeno
- Úvod
- POTRAVINY
- Sušené plody, ořechy, semena
- Sušené ovoce
- Umeboshi BIO, sklo 60g Sunfood
Umeboshi BIO, sklo 60g Sunfood

- Akce
- Kompletní specifikace
- Umeboshi BIO, sklo 60g SunfoodSkladem107,00 Kč93,04 Kč bez DPH
Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.
Ze švestiček umeboshi se odstraní pecky a po rozmačkání vznikne pasta. Můžeme ji velice dobře
použít v různých pokrmech nebo samotnou.
Jejich účinek
Při nevolnostech, při problémech s játry.
Vhodný zdroj minerálů, stopkových prvků a enzymů.
Umepasta je vhodná k ochucení zeleninových jídel, různých pokrmů.
Švestičky se můžou cumlat i celé.
Švestičky Umeboshi - česky umešvestky jsou peckovité plody, které rostou v Japonsku. Ume je ovocný strom a většinou se překládá jako švestka, ale ve skutečnosti je to odrůda meruňky. Plody nelze konzumovat syrové přímo ze stromu. Švestičky se nejdříve omyjí a pak se suší na rýžových rohožích několik dnů a nocí. Poté se nakládají s červenými lístky rostliny Shizo a s mořskou solí. Nechávají se několik let v dřevěných kádích fermentovat. Švestičky umeboshi dokážou zahnat únavu a celkově skvěle vyladit váš organismus. Více než tisíc let se užívají při nechutenství, žaludečních potížích, nachlazení, kašli i horečkách.
- Složení: umeboshi, moř. sůl (22%), shizo (Perilla)
- Obsah: 60g
- Země původu: Japonsko